Om os

Vi har hjulpet mennesker med høretab i mere end 130 år og vi bestræber os på hele tiden at blive endnu bedre.

Vi servicerer dig med en passion for innovation og med den nødvendige erfaring til at forstå din klients behov. Vores produktprogram består af innovative høreapparater – lige fra næsten usynlige, vandtætte, genopladelige eller binaurale høreapparatser til tilbehør som trådløst tilslutter brugerens høreapparater til næsten alle bluetooth enheder. Vores produkter er ofte med innovative nyheder, som vi kan præsentere som de første i verden. Vores høreapparater har varemærkerne Signnia, Siemens og Rexton. Software til tilpasning af vores høreapparater, Apps til smartphones og diagnostiske værktøjer er også en del af vores innovative produktprogram.

Vil du læse mere?

Sivantos A/S har postadresse følgende steder:

Sivantos A/S
Ove Gjeddes Vej 9
5220 Odense SØ
Telefon 63 15 40 00

Sivantos A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup
Telefon 63 15 40 00

Oversigt over medarbejdere i Sivantos

Vores medarbejdere føler sig alle dedikerede til at udstyre dig med de bedste lytteløsninger.

Du kan finde alle vores produkter hos hørespecialister i hele landet.

KLIK HER og find en hørespecialist tæt på dig

Vi har en passion for innovation. Vores produktprogram består af innovative høreapparater og tilbehør. Vi har høreapparater, der er vandtætte, næsten usynlige, genopladelige og med mulighed for at højre og venstre høreapparat taler sammen og vælger samme indstilling i begge apparater.

Vores tilbehør gør dig i stand til trådløst at tilslutte dine høreapparater til din mobiltelefon, TV, MP3 afspiller og andre bluetooth enheder. Din hørespecialist kan anbefale dig de høreapparater, som passer bedst til dine behov.

Høreapparater, der passer til dine lyttebehov og livsstil.

Som pioner indenfor audiologiske løsninger sætter vi klientens ønsker og behov først. Takket være en omfattende forskning i klienternes motivation og livsstil, er vi nu blevet endnu bedre til at udstyre dig med de mest komfortable og individuelle løsninger. Vi leverer bittesmå og diskrete høreapparater samt vandtætte og kraftige høreapparater så de passer præcist til dine behov.

 

Læs mere om Signia høreapparater