Vores brands

Med Signia begynder Sivantos et nye kapitel inden for høreløsninger med elegante produkter, der er så godt som usynlige og tilpasset den enkeltes dagligdag. Signia står for innovative produkter centreret omkring klienternes behov og med den bedste kvalitet. Signia vil give dig et omfattende produktprogram med innovative høreapparater og høreløsninger fra et hold af passionerede medarbejdere. Vi byder dig velkommen til lydens farver. Fordi personlige høreløsninger gør en forskel.

Besøg vores hjemmeside https://www.signia-pro.dk/


Siemens er vores kvalitetsbrand. Først og fremmest repræsenterer det banebrydende teknologi og fornyelse. Grundlaget for dets succes er en ligeså stærk fokusering på forskning og udvikling som på audiologi. Varemærket tilbyder også det bredeste udvalg af høreapparater og tilbehør, software til tilpasningen, smartphone apps og løsninger til diagnostiske arbejdsgange. Siemens høreapparater fås i mere end 120 lande verden over. Firmaet har været på markedet i mere end 100 år og er kendt for at introducere verdensnyheder.

 


Rexton tilbyder en enestående personlig service til hørespecialister og er derfor den foretrukne samarbejdspartner. Rexton produkter omfatter bag-øret, i-øret, RIC høreapparater samt tilbehør. Rextons produkter forhandles i Danmark af Sivantos Høreapparater A/S. Firmaet blev grundlagt i 1955 og har siden 1986 været en del af Sivantos Gruppen.

Besøg vores hjemmeside: http://www.rexton.dk